Trondheim Jazz Orchestra & Espen Berg / Hamar kulturhus at Hamar Kulturhus

Where

Hamar Kulturhus
Torggata 100
Hamar
+47 62 56 18 50

When

Fri, October 6, 2017
20:00

Add to Calendar 2017-10-06 20:00 2017-10-06 Trondheim Jazz Orchestra & Espen Berg / Hamar kulturhus at Hamar Kulturhus Fjorårets jazZtipendiat fra MoldeJazz og Hamarsing, Espen Berg, har valgt ut et stjernelag av en besetning for sin versjon av Trondheim Jazz Orchestra og gjester Hamar kulturhus for første gang.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Fredag 6. oktober
Tid: kl 20:00
Varighet: ca 90 min

Trondheim Jazzorkesters publikum kjenner til Espen Berg gjennom Marius Nesets spellemannprisvinnende Lion-prosjekt fra 2014. Espen, som kommer fra Hamar, har også gjort seg bemerket med sin pianotrio, som blant annet har gjort suksess i Japan nylig. JAZZ JAPAN omtalte trioen som «den beste og viktigste musikkoppdagelsen» i løpet av2016!

Espen Berg kaller seg selv en systematiker, men med sitt sylskarpe gehør er han også en svært spontan musiker. Disse to egenskapene vil han kombinere til fulle i sitt nye verk «MAETRIX». I følge Espen vil verket fenge både den som velger å flyte avgårde med den melodiøse overflaten, og for de som heller vil dykke ned i det sammenvevde og detaljerte underlaget. Som tittelen sier er metrikk og filmen Matrix to av hovedinspirasjonene for verket.

Kirsti Huke - vokal
Ola Kvernberg - fiolin
Marianne B. Lie - cello
Sissel Vera Pettersen - altsaxofon
Hanna Paulsberg - tenorsaxofon
Eirik Hegdal - saxofon, klarinett
Hayden Powell - trompet
Hildegunn Øiseth - trompet
Daniel Herskedal - tuba
Espen Berg - piano
Mattias Ståhl - vibrafon
Ole Morten Vågan - bass
Tomas Järmyr - trommer
Hans Hulbækmo - trommer
Tor Breivik - lyddesign
Hamar Kulturhus, Torggata 100 false MM/DD/YYYY

Tickets

SEE TICKETS

About

Fjorårets jazZtipendiat fra MoldeJazz og Hamarsing, Espen Berg, har valgt ut et stjernelag av en besetning for sin versjon av Trondheim Jazz Orchestra og gjester Hamar kulturhus for første gang.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Fredag 6. oktober
Tid: kl 20:00
Varighet: ca 90 min

Trondheim Jazzorkesters publikum kjenner til Espen Berg gjennom Marius Nesets spellemannprisvinnende Lion-prosjekt fra 2014. Espen, som kommer fra Hamar, har også gjort seg bemerket med sin pianotrio, som blant annet har gjort suksess i Japan nylig. JAZZ JAPAN omtalte trioen som «den beste og viktigste musikkoppdagelsen» i løpet av2016!...

read more

Maxim Micheliov uploaded this event on June 2, 2017

Join the staff. Writers Wanted!

Develop a column, write album reviews, cover live shows, or conduct interviews.