Jazz Near You

Norway Home » Calendar » Event

Live Foyn Friis Med Sandvika Storband at Herr Nilsen

Where

Herr Nilsen
Hambrosplass 5
Oslo

When

Sun, May 3, 2015
20:00

Add to Calendar 2015-05-03 20:00 2015-05-03 Live Foyn Friis Med Sandvika Storband at Herr Nilsen Live Foyn Friis

“.. en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.” - etter konserten i Tromsø.Live har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot og talent for nyskaping.

Live har utviklet storbandversjoner til mange av de beste komposisjonene sine. Vi får høre noen av Jesper Riis sine arrangementer som opprinnelig ble skrevet for Danmark Radios Big Band, noen som Sandvika Storband har bestilt for anledningen og mere. Vi ser frem til en herlig og litt annerledes storbandkveld!
Herr Nilsen, Hambrosplass 5 false MM/DD/YYYY

Tickets

$30

Musicians

About

Live Foyn Friis

“.. en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.” - etter konserten i Tromsø.Live har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot og talent for nyskaping. ...

read more

Kåre Løchsen uploaded this event on April 20, 2015