Jazz Near You

Norway Home » Calendar » Event

Live Foyn Friis & Prime Time Orchestra with Strings at Romerike Storband Festival at Romerike Storband Festival

Where

Romerike Storband Festival
Romerike Storband Festival

Kirkegata 39, 2000 Lillestrøm
Lillestrøm
Map

When

Sat, October 11, 2014
20:00

Save Event

Sign In to Save This Event

About


“Live Foyn Friis er en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.”

Rosene har regnet over den norske sangerinne Live Foyn Friis, som for tiden er bosatt i Danmark. Sist år ble hun kåret til Årets Unge Jazzkomponist og nominert til Danish Music Awards for Årets Beste Vocal Jazz Album, og ved samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne.

Hun har utgitt albumet Joy Visible, og har to nye album på vei som snart er klare for utgivelse. Sammen med sitt band, Foyn Trio! har hun reist rundt i Europa og spilt utsolgte konserter i Tyskland. I København har hun spilt med Danmarks Radios Big Band i Koncerthuset DR. Hun har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot på å prøve noe nytt....

read more

Live Foyn Friis uploaded this event on September 3, 2014

Shop

Start your shopping here and you'll support All About Jazz in the process. Learn how.