Oslo » Calendar » Live Foyn Friis & Prime Time Orchestra with Strings at Kulturhuset...

Live Foyn Friis & Prime Time Orchestra with Strings at Kulturhuset Stabekk Kino

Courtesy of Live Foyn Friis | Posted on September 3, 2014

Where

Kulturhuset Stabekk Kino
Gamle Ringeriksvei 5 1369 STABEKK
Oslo
Map

When

Fri, October 10, 2014
20:00

Get Ticket

Musicians

About

“Live Foyn Friis er en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.”

Rosene har regnet over den norske sangerinne Live Foyn Friis, som for tiden er bosatt i Danmark. Sist år ble hun kåret til Årets Unge Jazzkomponist og nominert til Danish Music Awards for Årets Beste Vocal Jazz Album, og ved samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne!
Hun har utgitt albumet Joy Visible, og har to nye album på vei som snart er klare for utgivelse. Sammen med sitt band, Foyn Trio! har hun reist rundt i Europa og spilt utsolgte konserter i Tyskland. I København har hun spilt med Danmarks Radios Big Band i Koncerthuset DR. Hun har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot på å prøve noe nytt....

read more

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.